Ikut Belakang

Friday, October 15, 2010

Dem

Aha. Boleh tak tajuk macam tu? Dem? Ye, dem (damn). Sebab aku nak marah sangat-sangat. Tensen dengan kerja. Haik, kerja senang pun nak tensen ke? Kerja senang la tensen. Kalau susah, tak payah tensen.
Sebenarnya mood bos tak berapa baik. Mungkin dia marah aku sebab balik awal/keluar awal ke tempat fingerprints kat lobi semalam. Dan pagi ni bila kerja stuck, dia punya mood dah swing-swing beberapa darjah. Angin tersebut otomatik terhembus kepada aku, ofkosss!
Sigh~Baru semalam puji bestnya kerja dengan bos, kalau dia dapat tukar mesti aku sedih...
Tweet : Boleh nangis sekarang tak...cengeng gile

No comments:

Post a Comment

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?