Ikut Belakang

Wednesday, October 27, 2010

Ini Siriyes

Semalam opis/pemimpin tertinggi memaklumkan dekat opis akan diblok semua jenis saluran internet sama ada blog, email, laman sosial dan sebagainya. Jadinya, siapa yang akan emo nanti sebab tiada sumber-sumber hiburan dalam opis. Aku la pemunya Blog Orang Emo yang akan emo lebihhh. Huuu... macam di zaman gua yang tak boleh nak contact dunia luar. Cakap dunia siber tanpa sepadan, ilmu di hujung jari tapi sekarang semua nak sekat-sekat semuanya. Hampesss...

Bukan itu sahaja, call out henpon pun diharamkan juga. Jangan nak ngengada gayut-gayut habiskan duit gov ye. Bil naik sape nak bayar? Emo giler.

Nak mintak tukar lagi takmo kerja dekat sini. Chalo betty kita pindah tempat lain yang membenarkan servants semua boleh berlibur dan berhibur sambil membuat sedikit sahaja kerja. Jom kita pergi tempat yang membenarkan servants boleh bergayut setiap masa, membolehkan servants download and streaming sehingga terganggu sistem e-blablablamaknenek. Setiap tahun nak mintak bonus 2 bulan gaji, boleyyy?

Tweet : Ini siriyes wonderpets, sampai terngigau-ngigau malam. Huwaaa, selamat tinggal dunia hiburan di dunia fana. Eheh. Emo.
-Beli lah Brooke Band-

No comments:

Post a Comment

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?