Ikut Belakang

Tuesday, October 5, 2010

Undangan Ditolak

Bismillahirrahmanirrohim

Ehem. Pagi-pagi ni mood berkobar-kobar macam sehangat api. Chais, ayat semua nak glemer je macam tajuk lagu (tapi tergendala seberapa ketika kerana layan member borak, sekarang baru sambung balik).

Dan, nak diceritakan sempena relatednya dengan tajuk lagu, eh tajuk entri ini yang merupakan kisah benar. Kenapa tolak pinangan dia? Eheh. Bukan pinangan la, undangan tahu. Undangan pergi majlis pinangan pun bukan. Yang kau merepek kenapa?

Pada beberapa hari yang lepas, Poyaty (ET) ada ajak/undang pergi majlis rumah terbuka kecil-kecilan kat rumah dia la ofkos. Pastu Triple A terpaksa balik kampung, pastu kalau Triple A balik kampung, macamana aku nak pergi rumah ET, pastu siapa nak hantar aku. Aku yang beriya nak pergi rumah ET, ya memang sebab nak makan soto (tu je?)
(sedang fokus habiskan entri ini, pastu dah siap tinggal nak tekan "publish post" je, internet buat hal seharian down, jadinya entri ni separuh siap sebab save pun separuh je. Entri ni yang dire-make. Uwa)

Pastu lagi, tetibe Triple A wat lawak nak ajak pergi rumah ET hari Ahad. Gila? Mananya dapat, open house hari Sabtu, nak pergi Ahad mana ada makanan? (kenapa fikir makanan, sedangkan boleh je pergi beraya je) ET pun takde kat rumah pergi beraya. Lastnya, kitorang pergi makan Ayam McD sambil imagine itu adalah ayam soto rumah ET. Maaf ET tak dapat hadir. Aku yang beriya, aku juga yang menghampakan.
nak hantar undangan kepada Triple A supaya bawa daku makan ayam McD lagi hari ini. Nyumnyumkenapamengidamngidam

gambar ehsan oleh en. google

2 comments:

  1. tuh la. jajnji nk dtg. benci tawww. da miss soto emak kite. haha

    ReplyDelete
  2. eheh. sori T. kite pun harapkan org lain yg bawak. dia xder, kite pun xtau nak g ngn pe. eheh. jgn menci i

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?