Ikut Belakang

Wednesday, November 10, 2010

Kejadian Yang Tak Diingini

Semalam semasa kat tempat thumb print, dah nak balik berlakulah satu kejadian yang memeranjatkan jantung aku.

ni bukan jam digital

Jam digital gabak kat atas kepala dah menunjukkan pukul 5.00 pm. Minah (ekceli Meena sebab dia Indian) depan aku ni tengah posing-posing gedik taknak touch. Aku sebagai nombor 2 kat belakang dia terus touch sebab memang protokolnya siapa-siapa yang segan silu tak yakin masuk waktu dorang tak nak touch, so orang yang mengejar masa touch dulu. Jam digital dah pukul 5.00 pm tapi jam di skrin touch tu lagi 1-2 minit. Dorang duk tunggu jam touch skrin. (Dah ada yang cepat nak lambat-lambat).

Jadinya semasa aku letak permukaan jari dekat skrin nak touch, belum pun sentuh lagi tetiba Meena tepis tangan aku sepantas kilat ibaratnya jari aku touch dia punya nipple ke apa. Ha, kan aku dah mencarut. Emo nih. Huih, masa dia tepis, nasib baik aku tak bukak pencak silat.

Aku sound la. "Nape ni? Tak nak touch awal, pergi belakang la". Dia reply, "Eh, lambat lagi la blablabla". "Kau kalau nak lambat jangan beratur depan".

Then, semua perasan kejadian tu terus maki-maki Meena pesal tepis tangan aku masa tengah touch. Siap cakap, "Kurang ajar dia. Kita pijak kaki dia ramai-ramai. Ko set bila time, nanti bagitau aku".

Oh, gila la kejadian ini.

Tweet : Jom balik...

No comments:

Post a Comment

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?