Ikut Belakang

Thursday, December 2, 2010

Adventure Si Sammy

Tetibe teruja dengan Sammy ni sebab ianya Tomei


Yay. Hari tu tengok cite Sammy's Adventure. Aku ni sama jenis dengan L' Amour. Hah? Bukannya kaum sejenis apatah lagi membuat hubungan sejenis. Merepek ye.


Maksudnya sama jenis yang suka menonton cite, drama, filem mahupun wayang berunsurkan animasi atau kata orang tua suka nengok katun.

Then kami pun menuju ke panggung wayang dan menengok cite Sammy's Adventure. Citenya okla, takde la adventure sangat pun. Tak 'turtly adventure' pun seperti tagline kat poster tersebut. Cuma, makhluk dalam air je comel-comel yang rasa macam nak bela letak dalam akuarium. Dapat yang plastik pun jadi la.
Ok, ini review filem Sammy's Adventure. Ada lagi banyak cite nak review tapi menunggu masa rajin di lain hari.

Tweet : Perangai pun macam katun.

No comments:

Post a Comment

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?