Ikut Belakang

Thursday, February 17, 2011

Baby Blue & Grey

Dek kerana kakak aku nak kahwin 19/02/2011 ni, makanya tema adalah baby blue dan grey. Semuanya barang-barang nak ikut tema. Kalau takde kaler baby blue, grey pun jadilah. Dari langsir sampai ke floor mat semuanya nak tema.

Yang aku tak tahan, sarung kaki pun nak kaler grey jugak. Tak ada orang lain, aku la yang kena carikkan sarung kaki dia. Mana aku nak cekau? Dah la esok nak naik bas dah.


Kak, kau boleh tak bagitau aku dari tahun lepas lagi? Supaya aku senang nak cari.
Bye. Cuti esok dan balik kampung

2 comments:

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?