Ikut Belakang

Wednesday, February 2, 2011

Nak Hot Macam Dia!

WOWOWO

Aku suka awek nih.

 Orianthi Panagaris

Perform dengan MJ

 Layan lagu According To You. Memang lagu ulit tidur setiap malam. Dengarlah dia goreng gitar dia tuh. Aku nak huraikan keynote gitar dia satu hapah pun aku tak reti. Aku reti dengar je. Layan semua lagu dalam album dia.

First time dengar lagu dia dan tengok VM dia, dah start suka dia.

ROCK BEBEH

Bila la nak hot pandai main gitar jugak? Aku suka awek reti nyanyi dan reti pegang dan main gitar. Tapi aku tak suka Ana Raffali okay? Ana ni gedik sikt la. Nyanyi pelat. Pastu keep mention "tak boleh pose sorang², kena juga pose dengan gitar". Blah. Aku tak kisah korang sape-sape suka Ana, tapi aku tak suka dia.

Tweet : Prefer Yuna daripada Ana

2 comments:

  1. Cam mana dia perform ngan MJ makcik tak tahu.orang baru ke?, tak pernah tengok sebelum ni.

    ReplyDelete
  2. Cik Ina : Dia main gitar dengan MJ. Dalam konsert last MJ That is It dia ada. Bakat dia pun MJ yang kesan dalam Myspace. Baru jugak kuar dengan album dia "Believe". Selalu jugak perform dengan artis meletop yang lain. Hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?