Ikut Belakang

Wednesday, March 2, 2011

Selamat Pengantin Baru - Sebelum, Semasa dan Selepas Kejadian

The Rewang Day

 The Khemah

 The Making of Pelamin

 Abang Usop. Tahun 2003-2004 aku jumpa dia kat JB. Pastu hari akak kahwin dia tak kenal aku. Sob sob.

 The Goodies. Berkat. Pilih-pilih. NI belum siap packing lagi

 The Pelamin is ready

 The potong-potong daging

 The potong-potong daging part II

 Dalam bilik pengantin. Memang senget bilik ni.

 The Hantaran(s) to the Bridegroom

 The Hand Bouquet (malam sebelum kejadian)

 The Bride and the penyibuk nak enterframe jugak

 Before Akad Nikah

 The Abang Usop Team

 The "Mengenal"

 The Kepochi bride tahpapediadukbebel

 Senyum...

 The Malu-Malu Kucings
  
 The Hantaran(s) to the Bride

 The Kazen My Manja-Manja 'Ah

 The Penanggah Yang Keletihan. My Little Aidil Bucuk. Bangun tidur ngigau. Boleh pulak lena di tengah hingar bingar

 The Single Sisters.
Daughter to Father. Oh Abahku.

 The Tetamu

 Bukan Waheeda tau...

Tengah malamnya, temankan My Handsome Arif makan buah lai.

Sambil mengawasi Anis Suhaida panjat-panjat tangga. Budak-budak memang suka tangga? My kazen sebelah Abah, berkongsi DOB dengan aku.

2 comments:

  1. kakak ke yg kawen ella? pelamin tu saya suka. simple

    ReplyDelete
  2. A'ah Yaty. Kakak kahwin. Dia beli kain sendiri and kawan dia tolong pasangkan...
    sebab tak ada sesi merenjis dan bersanding, just utk bergambar je

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?