Ikut Belakang

Monday, April 25, 2011

Attention, Attention

Pay Attention

Ada pikir tak kenapa dorang suka ambil attention? Atau cari attention? Atau curi attention?

Nakkan sangat perhatian orang ye. Suka spotlight suluh atas muka?
Sukeee...

Kenapa : 

Bergaduh adik-beradik jeles-jeles buat hal konon garang ahhh?
Sebab nak kan attention

Pakai sexeh tunjuk dada, lurah bont*t etc.
Sebab nak kan attention

Budak-budak buat hal kat shopping complex, meraung-raung nakkan mainan kononnya
Sebab nak kan attention

Gossip, fitnah, huru-harakan hidup orang lain
Sebab nak kan attention
 
Rampas kekasih, tunang, suami orang
Sebab nak kan attention?

Pakai baju bling-bling, merelip
Sebab nak kan attention

Foto posing mendada menonggek, mulut daisy duck
Sebab nak kan attention

Pesal gedik tak habis-habis kau nih?
Sebab nak kan attention

Hei Drama Queen, buat muka ketat ignore hosmet lain, bajet aku nak tegur kau ke? Moody Bloody tiap masa, aku tahu kenapa...
Sebab nak kan attention? Takde keja lain ehhh.

Tweet : Pesal aku siyes sangat? Sebab nak kan attention ke weh?

2 comments:

  1. uncle tak berapa clear nombo 2 dari atas... boleh sertakan / upload gambar sebagai contoh...?

    Eceh!

    ReplyDelete
  2. @uncle gedek :

    Bolehhh... cek emel yer.

    auwww

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?