Ikut Belakang

Tuesday, April 26, 2011

Belit-Belit Loyer Buruk

Arghhh. Sakit kepala. Sakit leher.

Dah menyampah taip hujahan lisan miss loyer buruk yang merepek meraban tak ada full stop nih. 
Koma pun tak ada.

Ulang sentence yang sama.
Masuk bab lain tapi tinggal macam tu je...

Tiba-tiba bab lain tiba-tiba pulak sambung yang previous.
Penat aku nak dengar, nak taip lagi.

Macam nak pergi sepak je muka dia sambil cakap
"Miss, boleh berhenti berak kejap tak?"

33minit29saat macam 33tahun bagi aku...

Arghhhhhhhhh
(Sambil mulut berbuih-buih)

6 comments:

  1. kamu kerja jurutrengkas kah?

    sakit leher?

    yoko yoko kan ada~~

    ReplyDelete
  2. hoyeh, pertama dari Bujal X


    ya, jurutaip gitu.

    yoko yamashita. hehe

    panadol sepapan...arghhh

    ReplyDelete
  3. Sakit leher? Pukol dengan bantal...!

    ReplyDelete
  4. ketuk ketampi 100x...bagi sakit paha pulak

    ReplyDelete
  5. @uncle gedek

    Patah bantal ke patah tengkuk nanti?

    :P

    ReplyDelete
  6. @pembaris

    Arghhh lagi tensen. pastu pukul bontot dengan 'pembaris' panjang pulak

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?