Ikut Belakang

Monday, April 4, 2011

Keywords Yang Pelik

Aku sesaje cek stats konon macam popular la orang view banyak kan.
Tapi terjumpa yang paling terpelik blog aku link keywords yang tak terpikir oleh akal cetek aku.

Contoh
...

chef asma nani rostam
-aku tak tahu ape kena mengena chef asma & nani rostam punya cerita. Tahu dorang berantam tapi aku takde nak tulis pasal dorang...

 
definisi hyposphagma/hyposphagma adalah
-okay. Aku google hyposhagma. Iaitu Subconjunctival hemorrhaging. Pasal jangkitan kat mata.

gambar sawah padi di kulim kedah
-dalam blog ni ada gambar sawah padi di Tanjung Karang/Kuala Selangor, Selangor sahaja. Bukan Kulim.

 
video emo cukur
-aku tak faham. Apa itu emo cukur? Adakah aku seorang pisau cukur?

 
Tweet : Nanti nak buat link cerita Miera Liyana.

No comments:

Post a Comment

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?