Ikut Belakang

Monday, May 16, 2011

Kepochi

Hai.

Pagi-pagi dah jem. Ingatkan cuti sekolah ni tak jem la jalan ye tak. Tapi bukan jem di jalan raya. Jem dalam opis pulak. Laluan sempit kerana hari ini kan keputusan DSAI kat opis ni.

Trafik, polis, FRU, parabola tv3 pun ada melimpah ruah sampai ke lobi, kafe dan juga orang awam aka penyokong dsai tersesat ke opis terbuka.

Nasib baik tak turun kafe hari ini, kalau tak naya je nasi abis sebab orang ramai yang amat.

Nasib juga keputusan tu settle awal, kalaulah sampai petang, naya jem. Arghhh.

Saje je bikin kecoh. Padahal tak berkaitan pun. Jauh punggung panggang dari opis aku.
Ramai orang berlagak buat status macam-macam pasal dsai, aku pun boleh buat entri jugak. Ko ingat ko je yang keja dekat court? Hehe.

Tweet : Aw, jangan saman saya kerana entri ini. Awww.

8 comments:

  1. Abes.... Kepochi tu makna dia apa?

    ReplyDelete
  2. Ye ahh nak masuk lobby kene kecilkan diri angkat kain sikit dan jln gaya sopan santun lalu dpn mak mertua.. Jumpa lg Jun nnt..

    ReplyDelete
  3. cik ina rasa ketuk je gedek tu . kepochi tu suka wat kecoh tak tentu pasal. cam dalam kes DSAI ni, apasal lah dorang nak sibuk-sibuk bukan dapat apa pun kalau wat kecoh. menghabiskan beras je.

    ReplyDelete
  4. @gedek

    kuih koci la uncle...

    ReplyDelete
  5. @reen

    memang betul. bila saya pakai tag, polis tak tahan, rasa macam berlagak betul diri ini.
    wahhhhh

    ReplyDelete
  6. @CIDDC

    ketuk je uncle gedek tu kak.
    betul. yang datang aunty n uncle yg tua-tua je, sian dorang...

    ReplyDelete
  7. bestnya ella keje tmpt femes. penah jumpa DSAI x? hehe. kem salam ye

    ReplyDelete
  8. @Yaty

    pernah. masa tu dia kat kafe. ngan team loyer dia.
    pastu wife and izzah.

    kecik je orangnya (pendek).

    Nanti Jun kita kirim salam

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?