Ikut Belakang

Wednesday, June 1, 2011

Jamuan

Bulan April dan awal Mei yang lalu adalah besday my boss and my opismet (Dayah, April).

Jadi, as practice kitorang selalunya akan meraikan besday gurl dengan membuat sedikit jamuan.
Kali ini boss next door nak buat jamuan ringan-ringan je. 
Yelah, kesian kat penanggah kalau buat besar-besaran.

Tak cukup tangan, kaki pulak naik kang.

So, macam biasa, kalau yang ringan-ringan, gambar pun sekadar ringan-ringan jugalah.



 Aku dah tak tahu apa nama ketiga-tiga pizza ni wehhh...

 Nak jugak whore biar nampak pizza

 Kitorang snap sampai berkali-kali sebab muka masing-masing bulat, tak muat frame. *Nak juga nampak pizza derrr...

 Banyak gambar yang aku snap tapi semuanya separuh muka.
Ini last. Muka Dayah dah boring sambil peluk tubuh. Haha

Ini jelah makanan di hari jamuan tersebut. Lupa langsung nak beli kek. :(
Hadiah untuk bos aku sumbangan daripada kami berempat termasuk Dayah, Kak Ann dan Kak Aishah.

Happy Birthday Dayah dan bos. Semoga bahagia dunia dan akhirat.

Disclaimer:-
Sebenarnya, sumber hiburan aku di opis sudah dihapuskan dan diblock. 
Jadi selama beberapa hari tak online, tak update sebabnya tak boleh nak akses.
Aku tak nak guna internet kat rumah.
Aku nak benda free.
Kalau benda free kena catu maksudnya, ternganga jela kalo subsidi kena tarikkk.
Oleh kerana pihak atasan dah bukak semula line ni, masa untuk menggunakan harta benda kerajaan secara percuma telah bermula semula. Yay!

6 comments:

  1. Kalau di block lagi....

    cari kerja lain...!

    ReplyDelete
  2. kat ofc sini
    nak main game pon boleh...

    paling best,
    cctv kat belakang je.

    huhuhu~

    ReplyDelete
  3. @uncle gedek

    block lagi, senyap la kejap. pastu ada cara lain hack, hack. hehe

    ReplyDelete
  4. @Akak RR


    Best larrrr.
    nak tukar tempat keja ahhh

    ReplyDelete
  5. hahahaha..kalau mcm tu tulis surat kat JPM la...cepat sikit...

    ReplyDelete
  6. @chihi

    nak ke dorg layan.
    MITI kat sebelah pun susah

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?