Ikut Belakang

Monday, August 1, 2011

Selamat Berpuasa

Hai. Selamat Menunaikan Ibadah Puasa

Azam puasa tahun ini tak mahu tinggal puasa. Boleh?

Jangan emo-emo, nanti kurus pahala puasa.
Sigh, kalau la badan saya boleh kurus. *Nangis. 
Sebab nak beli baju raya Ahad lepas, try size M dah tak muat. 
Kepak dah keluar. Uwa.

Bila tengah stapler dokumen, ubat stapler habis pun rasa macam nak baling je stapler tu.
*Geleng kepala...
Belum buat lagi, tapi terasa je.

Tweet : Welcome my new boss.

12 comments:

  1. saiz M da tak muat?

    selamat berpuasa bersungguh sungguh eLL~~keh keh~

    ReplyDelete
  2. @bujal

    part ketiak tak muat. certain part memang macam nak nangis bila sarungkan baju macam semput.

    uwaaa...
    harap dapat kecikkan sikit

    ReplyDelete
  3. kalau ko tak nak tinggal puasa tu cam lain macam je bunyinya.cik ina keja , jelly tu malam tadi buat.

    SELAMAT BERPUASA ELL.TAK DE ACARA MASAK KE BULAN PUASA NI?

    ReplyDelete
  4. @cik ina

    memang takkan dapat pose penuh cik ina. kecuali amik pil tahan period kan?

    acara nak diet la cik ina. dah tembam. karang tak muat baju kahwin, mau menangis saya.

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa..jap nak buka dah..nak baling pe pun baling lah keh keh..

    ReplyDelete
  6. @waqheh

    selamat berbuka puasa apabila tiba waktu berbuka

    ReplyDelete
  7. Bizi sikit cik ina. bos bertukar, jadi masuk bos baru macam-macam nak kena buat

    ReplyDelete
  8. selamat berpuasa & berbuka cik ell :D jage2 nak baling stepler tu kang kena bos baru kang :|

    ReplyDelete
  9. @queen F

    Selamat berpuasa juga queen F dan selamat berbuka petang nanti.

    bos baru comel sangat, tak sampai ati nak usik dia.

    ReplyDelete
  10. @uncle gedek

    mana uncle tahu. uncle tak pernah jumpa saya..

    *nangis dah, last air mata masuk mulut. yay, boleh bukak pose

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?