Ikut Belakang

Monday, October 31, 2011

4 Jam Sebelum

Salam. Berjaya juga menaipkan entri pertama selepas lamaaa cuti.
Nak buat macamana, tergerak hati nak sambut Deepavali. Heh.
Kamu tahu, ini entri selepas berjaya masuk ke blog sendiri.
4 jam log-in blog dan baru ini berjaya. 
Dari pukul 8 pagi tadi duk tekan kebod nak log-in.
Salah enter PW ke pulak?
Pastu taip entri laju-laju. Dalam masa ctrl-s, masih lagi buat hal jugak.

Selepas seminggu cuti dan kelam daripada hal-ehwal blog,
BW pun jadi hampeh sebab apabila mengomen, asik error. 
Arghhh, aku malas nak blog lagi.
Keju betul.
Aku, terus-terusan jadi hampeh disebabkan tenet subsidi ini.
Lebih baik diam. Heh.
Nak reply komen pun error. Padan muka aku sendiri.
Agaknya dia merajuk sebab lama tak jenguk?

18 comments:

  1. hehe emo nampak..jangan..nnt jd elmo hehe


    akak pon seminggu cuti blog akibat deepavali hahah

    ReplyDelete
  2. sapa yang deepavali ni.kui kui, tak moh lah padankan muka diri sendiri, gi padankan muka kucing.

    ReplyDelete
  3. Kebelakangan ini, blogspot memang suka buat hal. :(

    ReplyDelete
  4. @cik betty

    hahaha. akibat deepavali.
    mane ada emo! (sambil kerut kening)

    ReplyDelete
  5. @bujal

    cuti bereskan majlis yang sudah selesai. alhamdulillah.
    hanimun kat rumah saja. heh

    ReplyDelete
  6. @cik ina

    ya, padan muka kucing saya. hehe

    ReplyDelete
  7. itula cuti lama sangat pantang ada raya tak kira jenis raya semua nak sambut...hehe

    ReplyDelete
  8. alah... cakap la masih honeymoon...

    don't wori... kami faham

    ReplyDelete
  9. salam kenal,hehe mungkin merajuk la tu lama x jenguk blog..

    ReplyDelete
  10. @ibuaznoy

    salam kenal juga.
    terima kasih.

    merajuk agaknya ya, hehe

    ReplyDelete
  11. @kakcik

    indahnya kalau boleh tukar ke channel lain.

    ReplyDelete
  12. @hana ahmad

    tapi kita tidak boleh merajuk dengan blog pulak kan?

    ReplyDelete
  13. mungkin la tuh...blog pun pandai merajuk gak...hehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?