Ikut Belakang

Wednesday, October 5, 2011

Bosan Dengan Blog Sendiri

Apabila sudah bosan dengan blog sendiri disebabkan tiada cerita untuk dikongsi maka,
entahlah layan sahajalah gambar lapuk nih.
Wei mana pergi semua cerita yang sebelum ini bersemak dalam kepala hotak.

Gambar ini sebenarnya (aku) yang hendak digunakan untuk bunting tempohari tetapi, 
gambar ni kan horizontal jadi tidak seswai sebagai bunting. 
Hanya seswai untuk banner. Mak kau, grand ke majelis kau sampai ada banner di tengah-tengah jalan? Heh.
Jadi, terpaksalah cancel plan gambar tersebut.

Minggu ini selama kurang dari sebulan dan sebelum sampai tarikh majelis belah lelaki, bersibuklah aku menyediakan segala kelengkapannya. Duh, sibuknya...

Yay, vote for black untuk majelis belah lelaki. Hehe. 
Ada orang tanya, kau berkabung ke pakai "hitam"?

14 comments:

  1. Hah?

    Owh... Bunting sepanduk....

    ingatkan bunting pelamin tadi.....

    lalala.....

    ReplyDelete
  2. cantik gambar tu!! celah mana ambik ni? hehe

    ReplyDelete
  3. @uncle

    amboihhh

    bukan bunting pelamin.
    bunting sepanduk
    bunting pelamin takpe sebab pelamin yang bunting, bukan saya. keh keh keh

    *bunting gajah sekarang nih*

    ReplyDelete
  4. @Reen

    Ehem. Gambar jeke cantik, tuan dlm gambar tak cantik? keh keh keh keh

    celah pohon di suatu batang jalan di Putrajaya. Hahaha. Itu jalan motorsikal di tengah pagi buta suatu petang Sabtu

    ReplyDelete
  5. komen gedek macam mulut tak der insuran ...haha

    ReplyDelete
  6. macam dh lama x nampak awak..sudah nikah ya? selamat pengantin baru!!

    ReplyDelete
  7. @daddy

    biarkan dia. kita tengok dia berjaya atau tidak sahut cabaran daddy. keh keh keh

    ReplyDelete
  8. @cik betty rina

    lama tak lama juga, 2 minggu lebih. kehekeh.

    sudah nikah, terima kasih. :P

    ReplyDelete
  9. cik ina tak nak cakap apa-apa, tangan ni gatal cam nak penampor gedek. boleh tak? janganlah bring.tak rocklah.

    ReplyDelete
  10. @cik ina

    hahaha.
    pakcik gedek itu rock habis.

    ReplyDelete
  11. apesal duduk cmtu..mcm gadoh jer...ishhh kamu ni ell...

    ReplyDelete
  12. @waqheh

    time ni mane nikah lagi. mane boleh lebih-lebih

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?