Ikut Belakang

Tuesday, October 4, 2011

Gambar Raja Sehari

Selamat Berblog semula.
Ini sahaja yang dapat dipaparkan. 
Majlis saya tiadalah tukar-tukar baju bagai. 
Sederhana sahaja. Maka gambarnya pun sederhana juga.



 Best fren ever : Nurul Hafizan & Siti Faridah. 

Layannn. Majelis belah lelaki 23-10-2011. Nanti saya buat upacara khas menjemput anda sekalian ye. 
Buat jemputan awal-awal tak best, buat last minit juga yang tercabar minda.

Uncle Gedek : Majlis belah lelaki warna hitam kegemaran kita... Jom boria.


18 comments:

  1. Selamat pengantin baru, semoga berpanjangan kasih ke akhir hayat kalian. :)

    ReplyDelete
  2. @kakcik

    aminnn.
    terima kasih banyak-banyak kakcik

    ReplyDelete
  3. sori ell tak dapat datang majlis kamu~~da jadi isteri orang kamu sekarang~tahniah~~

    ReplyDelete
  4. sory tak dpt dtg...tgh mabuk ni tak leh nak jalan jauh....hhehehee

    ReplyDelete
  5. salam Ell,
    selamat pengantin baru..jadilah isteri yg terbaik sebaik khadijah r.a..

    ReplyDelete
  6. @bujal

    alah bujal jauh la. tak kisah.
    yg kita kisah budak-budak zaman sekolah yang berjanji kemain nak datang tu. keh keh keh

    ReplyDelete
  7. @izwa

    saya faham. tenkiu sebab doakan saya selamat n bahagia dunia akhirat

    ReplyDelete
  8. @waqheh

    wsalam waqheh

    insya allah. ada tips tak? boleh kongsi.
    :)

    ReplyDelete
  9. Takde gambar honeymoon...?


    (Hitam itu rock!)

    ReplyDelete
  10. @uncle

    mane boleh tunjuk gambo hanimun. hehe

    (yeah, rock!)

    ReplyDelete
  11. tips lupa nak bgtau hari tu. tapi kamu dah nikah pun..tips rumahtangga bahagia. apa yg nabi buat dan sahabat buat. sebaik sahaja pengantin sampai rumah pengantin lelaki. pengantin lelaki perlu bawa pengantin perempuan basuh kaki. tapi zaman moden ni mana sempat dah buat semua ni..

    ingat..jgn konkong laki kamu. lelaki tidak suka dikonkong..

    since kamu nikah syaitan dan keturunannya meraung nangis sebab dia gagal hasut kamu buat maksiat..

    ReplyDelete
  12. @waqheh

    erm, yang itu tak sempat buat la waqheh.
    tapi sempat solat sunat berdua.

    ~keh keh keh~

    duduk berjauhan, jadi masing-masing jaga diri. takmau la kongkong2, rimas. hahaha

    ReplyDelete
  13. tahniah! selamat menuju ke fasa baru. :)

    ReplyDelete
  14. @hana ahmad

    mekasih. selamat rukun damai.

    ReplyDelete
  15. ell lamanya ko dah tak bersiaran, ingatkan ko dah lupa ngan cik ina.selamat pengantin baru semoga berkekalan ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  16. @cik ina

    mane boleh lupa dekat cik ina.
    terima kasih cik ina, punya sayang cik ina kat saya, dari nak kawin sampai dah lepas kawin wish saya pengantin baru ye, mekasihhhhh

    ReplyDelete
  17. hehe, selamat menempuhi alam baru XD

    ReplyDelete
  18. @keroro

    thanks sergeant! hait

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?