Ikut Belakang

Wednesday, October 12, 2011

Kepochi II

Saja je aku nak menjoyah. Nak kepochi jugak la.
Semalam kelmarin, ada retis datang. Tapi bukan di opis aku tapi opis sebelah.
(datang opis sebelah pun kau nak kecoh)
Takpelah, walaupun tak jumpa, layangkan gambar "pinjam" dari fotog profesional pun cukup.
Kau hado? Kah Kah Kah.


Nak signnnn


16 comments:

  1. baik ko cakap kenapa dorang datang? bukan dorang ni dulu bermusuhan ke? kalau tak silap cik ina dari sumber murai becok.kah kah kah

    ReplyDelete
  2. kes saman diorang kah? tak setel lagi?

    ReplyDelete
  3. sweet je kalau pakai baju kurung kan..

    ReplyDelete
  4. @cik ina

    kes saman dorang tula.

    lisda cakap nadia fitnah dia

    ReplyDelete
  5. @bujal

    a'ah. dah nak habis dah kes ni...

    ReplyDelete
  6. @cik rina betty

    ntah la, macam licin je kulitnya. tak nampak dekat pun cik rina

    ReplyDelete
  7. @waqheh

    itu peribahasa ke waqheh?

    ReplyDelete
  8. @amna

    memang sweet, ditambah dengan senyuman yang menawan

    ReplyDelete
  9. oh ni kes yg saman menyaman tuh kan...

    ReplyDelete
  10. kalau uncle datang, takde orang ambik gambar pon...?

    ReplyDelete
  11. @papa

    a'ah. duit banyak boleh saman-menyaman. hidup tak nyaman pun.

    ReplyDelete
  12. @uncle

    kalau uncle datang, jangan lupa beritahu saya. eh, uncle kan ambik gambar sendiri publish kat blog. nanti saya jadi background ye.

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?