Ikut Belakang

Wednesday, November 30, 2011

Hari Ini Tak Ada Wordless Wednesday Sebab Aku Emo Dengan Internet Yang Buat Hal

Haaa... amekau.
Semalam Bujal menghadapi masalah internet.
Hari ini aku.
Lepas lunch baru internet ok, itu pun tak tahu berapa lama boleh bertahan.
Tak boleh masuk blog sendiri, tak boleh reply komen, tak boleh BW, tak boleh komen blog orang.
Haih macam-macam.
Tak tahu nak kata apa, wordless rasanya.

20 comments:

  1. Sabo...sabo...

    dah macam Daddy Ziyyad juga - hari ini adalah hari untuk membebel! :)

    ReplyDelete
  2. @cik rina

    tak sabar nak berbelogggggggg

    ReplyDelete
  3. @kakcik

    semua internet prob agaknya hari ni ye...

    ReplyDelete
  4. Mmg skt ati kan? Kat sini, internet mcm labi-labi.

    ReplyDelete
  5. @kak fara

    lebih teruk dari labi-labi. Labi-labi laju je kalau dalam air. ahaks.

    ReplyDelete
  6. @papa

    hiks. sabar, sabar hari-hari

    ReplyDelete
  7. as-salam ell,

    akak jawab kat sini ya..td akak dh jawab kt blog


    sbnrnya ada buruk baiknya jd surirumah ni ell..yg baiknya kita blh jaga anak sendiri,dpt urus rumahtangga lebih sempurna etc..


    buruknya pulak ell hilang sumber pendapatan..tanggungan suami ell makin berat..dan bnyk lg situasi yg x terjangka cthnya kalau suami tetiba hilang pekerjaan, atau tetiba suami beralih arah atau mungkin Allah lebih sayangkan dia..ms tu mmg kita akan terkontang-kanting..


    cdgn akak kalau suami ell sanggup nk kerja lebih utk tanggung anda berdua..dan ell pon boleh buat bisnes dari rumah mungkin cdgn suami suruh ell berenti keje tu blh dipertimbangkan..


    tp akak ingatkan awal-awal besar cabaran jd surirumah (tak kerja) ni tau..satu mungkin tekanan dr org sekeliling (ibu bapa cthnya) atau tekanan dlm diri sendiri (bila tgk kawan lain kerja best dan berjaya)

    ReplyDelete
  8. ini bukan lagi wordless tapi dah jadi useless lahabau intenet...

    salam rindu kat lu ell oii

    ReplyDelete
  9. @cik rina

    saya berbelah bagi, saya tahu semua dugaan2 tu, mak pun dah bising2 dah.
    takutla semua dugaan tu, memang saya pun nak jaga anak sendiri tapi tak tahulah kuat ke tak hati ni nak menanganinya.

    ReplyDelete
  10. @waqheh

    rindu hang jugak waqheh, lama lu hilang

    ReplyDelete
  11. huhu..internet merajuk..;p

    guna wifi ke streamyx?hee

    xpe nt bw k kalo da ok..

    :)

    ReplyDelete
  12. same la. tak dapat nak masuk dashboard bloh. duh.

    dill.

    ReplyDelete
  13. sabau ell, harap lappy jangan jadi mangsa ye : )

    ReplyDelete
  14. @juliet_ira

    majuk ke setiap masa, letih tuan

    ReplyDelete
  15. @cik ina

    huhuhu, sayang tu cik ina, tak pernah berkasar dengan "beliau".

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?