Ikut Belakang

Tuesday, November 15, 2011

Hujung Minggu Yang Terisi III

Pangkor yang indah dan cantik.

 Dalam bulatan tu pulau tempat kami snorkeling. Memang best. 
2 jam snorkeling sambil beli roti dan bagi makan ikan.
Doa-doa dalam hati supaya ikan-ikan yang besar dan menakutkan tidak datang mintak makanan.

Husbenku yang eksaited lebih. Aku buat juga stail ni tapi tak menjadi lah. 
Gambar takleh display. Untuk tengok sorang-sorang je.

 Tengah jalan-jalan tepi pantai tetiba baby ni pegang tangan aku sebab dia takut dengan ombak yang hempas manja-manja kakinya. Terkejut jugak tetiba dia sambar tangan aku.

 Banyak aktiviti yang boleh dibuat.
Kitorang memang suka snorkeling jadi taknak main benda lain. 
Snorkeling RM15.00 seorang. Jetski pulak ikut jam. Ntah la lupa bape RM main jetski. Hehe.
Banana boat macam tak best sebab bawak round pulau macam biasa je, 
sebab kitorang dah me"round" pulau naik bot lepas snorkeling.



Waktu ini ombak tengah besar.
Meh ramai-ramai pegi Pangkor, errr sila sponsor diri masing-masing.
Berpatutan la juga harga-harga yang ditawarkan.

16 comments:

  1. uncle pon selalu buat trick tu....

    buat-buat takot ombak, pastu pegang tangan ahmoi....

    haha

    ReplyDelete
  2. @uncle

    thehihihihi,
    uncle ni suka taw peranjatkan orang, awww
    (suara gatal)

    ReplyDelete
  3. gua ingatkan GIAN island...gian jugak nak pi....

    ReplyDelete
  4. @waqheh

    lu gian ape sebenarnya, baik cakap terus terang.
    keh keh keh

    ReplyDelete
  5. akak teringin nk snorkeling tp akak takut air hehe

    ReplyDelete
  6. perghh......
    syok nye...
    gua ingat nk buat snork tu jugak..
    tapi gua takut ikan 2 dlm laut tu mati jek...
    bile nmpak kelibat gua...
    keh..keh..keh..................

    ReplyDelete
  7. aaa bile nak sampai pangkor nih...hu3

    ReplyDelete
  8. @cik rina

    mandi ke tak nih?
    keh keh keh

    ReplyDelete
  9. @bujal

    oyeah. time ni jela nak hanimun puas-puas

    ReplyDelete
  10. @HKL

    kah kah.
    kompom la dorang larik sebab HKL datang

    ReplyDelete
  11. @aleen

    pergi la aleen...
    best, leh main air lama-lama

    ReplyDelete
  12. Seronoknya tengok g hanimun..

    best.

    ReplyDelete
  13. wa..bestnya g snokling..ai tu langkawi x sempat nk men..sebok ngn jaga dak2 skolah..hehe

    ReplyDelete
  14. @Neerza

    ala...reen pon boleh pegi honeymoon lagi. setiap hari adalah hari madu. eh?

    ReplyDelete
  15. @IM

    takpe, nanti pegi Pangkor pulak ye

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?