Ikut Belakang

Tuesday, November 8, 2011

Selamat Hari Raya II

Ughhh. Terlambat pulak. 
Selamat Hari Raya Aidil Adha kepada seluruh umat Islam yang menyambutnya.
Mak, tahun ini saya berkorban melupakan daging-daging fav saya sebab saya terpaksa beraya disini.
Mak, tahun ini tiga orang anak mak tak beraya dengan mak.
Mak, jangan sedih sebab tahun depan lebih meriah. HO-HO.

Saya berkorban tahun ini.
XOXO

13 comments:

  1. raya rumah mentua ke ell? hehee

    ReplyDelete
  2. tahun depan lebih meriah?

    adakah?

    emm~~~~

    ReplyDelete
  3. @waqheh

    a'ah. dah ada mentua kan....kan.

    ReplyDelete
  4. @Bujal,

    hamboih bujal tak sabar-sabar ye.
    insya allah.
    tapi tak sempat nak saing mamaainul la...
    hahaha.

    meriah dengan adik-beradik yang ramai sebab belah mentua, suami dua beradik je. lagipun kat kampung sendiri lebih hebat sambutannya.

    ReplyDelete
  5. tahniah ell~~kira bunting pelamin la ye?
    jaga diri baik2~~trimester pertama amat kritikal~peluang janin nak survive cuma 50-50 je~jangan buat kerja berat walaupun kamu rasa ble buat~pastu kalau drive letak extra kusyen kat seat supaya tak terhentak-hentak time drive~pastu~~ah~~tengok,aku da start jadi makcik da~keh keh~

    apapun gudluck!

    ReplyDelete
  6. eLL, Selamat Hari Raya Korban.

    Dah boleh ucap tahniah?

    ReplyDelete
  7. nasib baik HO-HO....

    Kalau HO-HO-HO.... dah macam krismas la pulak!

    ReplyDelete
  8. @bujal

    belom lagik la bujal.
    :D
    saya dah malu nih.

    ReplyDelete
  9. @Bujal,

    BWT, mekasih atas nasihat-nasihat yang diberikan.
    hehe. bagus bujal sebab nampak ambil berat terhadap mamaainul kan.

    thanks!

    ReplyDelete
  10. @Neerza

    selamat hari raya korban reen.
    hehe, belum tiba masanya la reen

    ReplyDelete
  11. @Uncle

    HO-HO-HO Horlicks.
    HO-HO-HO Hoyehhh

    ReplyDelete
  12. DAH JADI ISTERI KENALAH BERKORBAN, MAK PUN FAHAM.SYYY JANJI TAHUN DEPAN DAPAT RAYA NGAN MAK.KUI KUI KUI

    ReplyDelete
  13. @cik ina

    betul la cik ina kan.
    berkorban apa sahaja.
    insya allah Mak. Hehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?