Ikut Belakang

Monday, December 5, 2011

Birthday Girl

Hari ini...
Allah selamatkan saya, Allah selamatkan saya,
Allah selamatkan saya dunia dan akhirat,
Allah selamatkan saya...

Happy Birthday to me,
Sweet 26th.
Ahaks.

Muda lagilah, baru masuk 26th.
Suwittt lagi...

42 comments:

  1. selamat hari lahir ell~~best la besday tahun ni selebrate dengan abang~~aum!

    ReplyDelete
  2. Selamat hari ulangtahun kelahiran Ell. Semoga terus bahagia dan berjaya mengharungi arus kehidupan dengan limpah rahmat Allah SWT. Amin. :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari jadi kak..semoga panjang umor murah rzki dan bahagia selalu..jarak 4 tahun jgk akk ngn sy ye..hehe

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir ell :)

    moga dipanjangkan umur dan murah rezeki..

    ReplyDelete
  5. Selamat harijadi. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan bahagia bersama org tersayang hingga ke akhir hayat!

    =D

    ReplyDelete
  6. @bujal

    tenkiu bujal. Aummm, keh-keh-keh. dengan abang pun belanja makan burger je. hiks,

    ReplyDelete
  7. @kakcik

    terima kasih kakcik.. aminnn

    ReplyDelete
  8. @cik rina

    terima kasih cik rina

    ReplyDelete
  9. @kak fara

    aminnnn, terima kasih kak fara

    ReplyDelete
  10. OK lah.. bagi can....

    26 tu dah hujong-hujong sweet, tau!

    (happy 'bird' day)

    ReplyDelete
  11. selamat hari jadi ELL!!!!! moga manis2 selalu :)

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir Ell.Moga panjang umur dimurahkan rezeki serta di berkati perjalanan hidup dunia dan akhirat.

    moga sweet selalu juga.hehe

    ReplyDelete
  13. selamat hari lahir ell .. moga sentiasa berada di bawah perlindungan dan rahmatNya.

    blog awak ini uncle suka, suci bersih ..

    ReplyDelete
  14. eLL,

    Selamat Selamat Selamat Hari Jadi!

    ReplyDelete
  15. happy birthday ell dear.. :)

    sweet 26..ehemmm..

    semoga bahagia selalu..hihi

    ReplyDelete
  16. @uncle

    tapi uncle nampak suwit walaupun lewat 40an? MOtif nak bonus ni
    no bird~keh keh keh

    ReplyDelete
  17. TQ singgah. Selamat ulang tahun. Semoga pjg umur dan murah rezeki.

    ReplyDelete
  18. @mohd razik

    tenkiu, heheh. manis selalu

    ReplyDelete
  19. @pena marhaen

    terima kasih, aminnn.

    ReplyDelete
  20. @uncle al-lavendari

    terima kasih, aminnn.
    alhamdulillah.

    hehe, sesuci tuan empunya. ahaks

    ReplyDelete
  21. @neerza

    terima kasih babe. ♥

    ReplyDelete
  22. @juliet_ira

    terima kasih ira, muda lagi tau 26yrs

    ReplyDelete
  23. happy birthday kak, semoge berbahagia selalu ;)

    ReplyDelete
  24. @samad

    terima kasih samad. semoga berbahagia kepada kamu juga

    ReplyDelete
  25. selamat hari jadi dik...semoga di murahkan rezeki dan gembira selalu...:D

    ReplyDelete
  26. @kak aisyah

    terima kasih kak aisyah...

    ReplyDelete
  27. smoga mnjadi insan berhemah yang sentiasa di bwh lindunganNya.... muhasabah diri selalu tatkala usia mu menginjak agar terus menjadi wanita yang solehah..... amin!!!

    ReplyDelete
  28. ell sorry beb gua lambat wish. gua baru dapat buka blog lu. apapun gua ucapkan hepy beseday buat lu...moga lu dlm lindungan Allah hingga kiamat dan terus ke syurga..

    muharam safar....hadiah apa kau tahun ni kat bapak? setiap kali besday gua tingat gambor Ahmad albab

    ReplyDelete
  29. salam kenal..

    selamat bufday ye..

    ReplyDelete
  30. happy besday... semoga dipermudahkan.

    ReplyDelete
  31. @kak hunny

    terima kasih kak hunny

    ReplyDelete
  32. @waqheh

    thanks waqheh, ala tak kisah la lu wish cepat ke lambat.
    amin waqheh semoga gua jadi orang berguna, keh keh keh.
    gua tak berkesempatan bagi hadiah kat bapak gua lagi

    ReplyDelete
  33. @delarocha

    insha Allah, terima kasih

    ReplyDelete
  34. happy besday.maaf terlambat wish. semoga ko jadi isteri dan anak yang baik ye. penting sekali jadi isteri solehah.

    ReplyDelete
  35. @Cik ina

    terima kasih cik ina, takpe tak kisah lambat ke cepat. ingatan cik ina pada saya pun syukur dah.
    aminnn atas doa yang berterusan. insya allah.
    ♥ cik ina

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?