Ikut Belakang

Monday, April 23, 2012

Gila Monday

*Terkezut sebab format blog dah tukar.

Terkezut dan nak marah sebab dapat call kena cover kes Jenayah lagi. Lagi. Lagi. Yang aritu ada part heard lagi, nak bagi lagi. Clash pulak tu. Suka-suki dorang je kan. Takde orang lain keeeeeeeeee.
Disebabkan part heard tu aku tak boleh amik cuti 30hb, tak boleh poya-poya cuti awal sehari dari Hari Buruh (bajet istimewa sebab boleh dapat dua hari Hari Buruh).
Tapi dengan selamba aku tak nak. Nak terberak kejar dateline kerja hakiki aku, ada hati pulak nak cover kes orang? Emo, emo, emo, emo, emo.

Sabar, sabar, sabar, sabar, sabar.

16 comments:

  1. Kakcik cuti pada 30/4 tu, cadangnya nak ke pameran buku di PWTC. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala bestnyeeeee kakcik. Uhuhuhu. Nak g jugak

      Delete
  2. hihi..adat keje gitula ell. akak dulu ms keje nyampah kalau kena buat keje org

    ReplyDelete
    Replies
    1. selalu sangat saya kak, tu yg tak puas hati tu.

      Delete
  3. sabo..sabo..

    kak ati ni ...hari2 pun tak cuti
    surirumah kan ...mana ada cuti..huhu

    ReplyDelete
  4. sabo ell~~cuti hari rabu khamis jumaat terus~~keh keh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, idea yg bernas Bujal. HAHA, nak balas dendam

      Delete
  5. Jeles dgn Kakcik. G pesta buku? Nak itut? Eh? Salah komen ke nie?

    =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun jeles juga ngn kakcik.
      Haha takpelah :P

      Delete
  6. Alahai..kesian.
    Sabar ajalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, dah nasib kan.
      Sabar jelah.
      :P

      Delete
  7. blogger dh bertuka. fesbuk timline dah bertuka. haishhh T___T

    slamat masih friendly user yg blogger baru ni.

    ReplyDelete
  8. masih syakey, masih lagi. haha.

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?