Ikut Belakang

Thursday, May 10, 2012

Cita-Cita Semalam

Akhirnya berjaya capai cita-cita melipat baju untuk beberapa trip selepas balik kerja semalam. Muhahaha. Cuma, bilik je nak kena rajin sapu banyak sikit sebab banyak giler rambut keguguran. Maunya kalau kumpul boleh dapat sekepala rambut, terus buat rambut palsu. Seminggu ni kerap pulak tidur tak tutup lampu. Tidur disimbahi cahaya lampu pun nyenyak sampai ke pagi sekarang ni. Kalau dulu, sape-sape buat onar tak tutup lampu, maunya aku berkelip-kelip mengira anak kambing lagi. Sekarang kalau tertanjat bangun time tido pun still boleh sambung mimpi lagi. Tapi, walaupun todi tido banyak, tetap kantuk gak kan. Zzzzzzz

14 comments:

  1. hebatnyeeeeee cita2 kamu ni.....hahahahaha

    beria nk baca td tau.sekali lipat baju da

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala siannya. entri ni continue yg semalam punya. haha. sorry la kalau buat munna kecewa. Muahahahaha

      Delete
  2. rambut tu simpang bagi byk lagi bila cukup boleh buat berus kaler bagi gantikan berus cina. tapi pastikan rambut anda berskala ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waqheh,
      berskala OK yang tak tahan. bila rambut panjang dia akan jadi benyek tau.

      Delete
    2. akhirnya selesai sudah sesi melipat kain itu.. ;)
      bagus2..

      Delete
    3. selesai dengan jayanya. haha

      Delete
  3. Err, baju tu...stok bape lame punye?

    ReplyDelete
  4. kumpul rambut gugur tuh leh dapat satu kapala punya rambut...wah byk tuh...

    ReplyDelete
  5. sambung buat akak punya stok baju pulak boleh haha..akak pon kengkadang bz sgt smpi x sempat lipat walaupon surirumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai hari-hari tapi saya tidak rajin nak basuh hari-hari. nak lipat pun saya malas. haha

      Delete
  6. ELL gunalah syampo himalaya , InsyaAllah rambut tak gugur : ). tolong lipatkan cik ina punya kain baju.

    ReplyDelete
  7. lipat kain cik ina, maunya sebulan baru siap sebab saya ni pemalas tegar lipat kain. haha

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?