Ikut Belakang

Tuesday, May 22, 2012

Dijamin Sampai Esok


Kakcik dah lama poskan aku pengetip cute ni. tapi aku pulak asyik menangguh je nak masuk dalam entri. Punyala cepat, Kakcik pos 7/5/2012, aku dapat pukul 11.00 pagi 8/5/2012. Terima kasih Kakcik. Kalau ada contest lagi nak masuk lagi la. Teruja sungguh saat abang surat tepon mintak pergi amik kurier. Senang sikit kalau terus pos kat pejabat sebab kat rumah takde orang nak terima.

 
 Cutenya. Baru guna sekali. Terima kasih Kakcik. ♥

Tak kira, nak letak jugak sebagai bukti.

Tweet : Baca paper tak hari ni? Hebat sungguh penangan B3.0, hinggakan DSAI dan AA nak datang Mahkamah hari ini, trak-trak polis sampai 10+ buah, reporter berpuluh-puluh orang, anggota beratus-ratus, siap ada K-9 lagi. Ada siapa-siapa yang datang beri sokongan ke? Haha, kidding je. Kalau ada, meh la jumpa sebab kes tersebut kat sebelah opis aku je. Nak autograph pun boleh sebab dah ada meja, kah kah kah. Hamboih, takutnya, takut-takut blog ni bagi pautan carian B3.0, gelemer I, #dalamkurungannahas... cuakkk

Tweet2 : Aku ada masalah harini nak komen blog orang. Bila klik link 'add comment' mesti kotak komen tak keluar. Sampaikan aku dah restart semula komputer pun tetap tak jalan gak. Hanya blog Kakcik je aku sempat komen, yang lain dah tak boleh. Tengok la petang2 nanti kot baru BW and komen.
 

20 comments:

  1. Syukur semua poslaju yang kakcik pos pada 7/5 tu selamat sampai kepada penerima. Yang Syira punya kakcik pos pada 8/5 boleh pula patah balik kepada kakcik daqn kakcik pos secra biasa je. :(

    Kerana popularnya DSAI, musuh politiknya tak nampak orang lain dah untuk dibuat cerita!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih kakcik. syukur tak ada masalah sampai juga ke tangan saya

      Delete
  2. pasal DSAI ramai yang kena kerja keras..

    pasal kotak komen tu, ada gak terkena hari ni.. penat je taip pastu hilang.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hari ni pun kena lagi. masalah pop up tak keluar kot

      Delete
  3. wahhh, cute nyaa.... dari Sabah pla tu... (',)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah. haritu kakcik pergi Sabah, maka saya yang bertuah dapat juga. hehe

      Delete
  4. seronoknyaa dpt hadiah dari kakcik ;)

    ReplyDelete
  5. Memang dijamin sampai esokkan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah. nasib baik sampai esok, kalau tak sampai maunya mengamuk

      Delete
  6. kenapa cik ina tak dapat ketip kuku tu : ). kalau linkin park ngan jon bon jovi kat situ sekarang jugak cik ina datang ofis ko.la la la la

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik ina kena masuk peraduan hari tu yg kakcik buat. hehe. okay, nanti kalau aaron ajis datang cik ina nak datang gak tak? hihi

      Delete
  7. As salam,

    Cutenya ketip kuku tu... :))

    Ofis dekat jln Duta ke???

    Salam perkenalan~

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam.

      comel kan. macam tuan dia.
      a'ah, opis kat Jalan Duta.

      Salam ukhuwwah~

      Delete
    2. Dulu akak kerja kat situ, ntah2 kenal tak? hehehe... Akak kerja kat LHDNM, skrg tgh cuti pjg :))

      Delete
    3. saya start keja Jalan Duta tahun 2009. akak ada lagi kat LHDN ke

      Delete
  8. bestnya dapat hadiah dari kakcik..ada juga baca dalam blog kakcik sebelum ni..ell lah salah sorang pemenangnya ye..

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?