Ikut Belakang

Wednesday, May 30, 2012

PMS (2)

Berguna untuk kegiatan sakit perut yang mengerutkan dahi.

- Busy hari ni. Biasalah, orang glemer.
- Sorry ye, nanti senang-senang aku bukan sahaja akan blog walking (blog kamu semua) malah blog jogging terus. Muhahahahahahahahahahahhaaaaa.

Tweet : Alamak, bos dah jerit.

22 comments:

  1. pakaila pantiliner akak..akak dulu salu gak kena skang dah ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke kak. hehe, nanti kite jenguk2 kat sana ye

      Delete
  2. uncle ada ni... kaler biru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada apa uncle? bantal busuk ke?

      Delete
  3. Pantang hilang , pasti dicari. Begitulah orang glemer... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, takdela gelemr mana pun kakcik, saje je nak riak sikit. haha

      Delete
  4. Ouh, seksa period pain. Abang Gedek katenye ade 1 tp die bt pe je eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. uncle ingat mesti bantal busuk kot.

      Delete
  5. kak lynn pun ade benda alah nie..kalau demam..sakit pinggang..bagus nie..tak yah nak tungku2 cam org dulu2..da moden kan..?(penah je pakai ion bile period ain..huhu)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai iron? hati-hati kak, jangan sampai terbakar perut.

      Delete
  6. xprnah beli bende tu...teringin nk bli...hehehe
    nti meh joging2 kt tmpt ct ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ct, ct pun busy ke kan sekarang. insya allah kite gi joging nanti...

      Delete
  7. blog running lagi ok kak..ekeke..
    bantal tu dulu ma ada beli pastu dah tak pakai dah tak tau sebab apa..malas nak cas2 kot..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. running lagi laju kan Yana. Haha
      akak suka guna tu, nanti sampai tertido nyaman...

      Delete
  8. banyak tekap kat perut ke?hee

    xpnh pkai pn..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah, tekap perut, tekap pinggang, betis dan lain2 yang dirasakan sesuai. haha

      Delete
  9. cik ina ada beli satu benda alah tu masa pregnantkan Firdaus. elok untuk hilang kesakitan perut.simpan ell esok dalam pantang boleh guna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul cik ina, memang berguna kan benda tu. saya amatlah suka. tak payah nak tenggekkan batu sungai atas api kan.

      Delete
  10. la, selama ni ingatkn bantal tdo, rupanya alat bertungku ke.. hehe.. ok PMS again :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, ye Amna. itu untuk kecemasan nanti.

      Delete
  11. time emergency memang amat-amat diperlukan..

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?