Ikut Belakang

Tuesday, June 12, 2012

Amanat

Minta maaf kepada kawan-kawan sekalian. Hamba tak sempat nak masuk blogging atas sebab-sebab internet macam kura-kura kat tempat baru. Pastu blog hamba takleh bukak, cuma nampak header gambar hamba yang comel tu je, blog orang lain pun hamba takleh nak masuk jugak, hanya header je separuh menunjukkan muka.

Ini entri tersepit kiranya sebab hamba berlari-lari anak antara dua benua demi menyiapkan tugasan. (Tetiba kat luar opis bunyi siren, siren apakah?). Biarlah, takkanlah ada fire? Aku jap lagi nak kena fire, baik lari ke tempat baru kejap. Bye bye. Ada masa hamba masuk dan jalan-jalan ye. Kalau nak borak, YM ye. Hehe. (Amboi sempat pulak kau YM).

Da, da.

18 comments:

  1. Tarik nafas dalam2 dan hembus ya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, tarikh nafas kalau tak hembus badan boleh jadi belon, boleh terbang kan kakcik. hehe.

      Delete
  2. Hahahahahah! Jgn kena fire! Klu kena fire, kami ramai2 boleh jadik bomba!

    Chaiyokk!

    ReplyDelete
  3. As salam Ell,

    Akak baca gelak2 je komen2 kat atas tu... mcm2 lah kamu ni ell... Tetibe teringat in spanish bomba dipanggil bombero! hahaha ;p

    *Jemput2 dtg umah akak, jgn segan2... :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam kak marya,

      hehe, bombero je. ngerinya bunyik.

      masak sedap-sedap ye. (jauhnya kilimanjaro)
      fuhhh

      Delete
  4. siren tu munyik lif la kak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada orang tersepit dalam lif ye. nasib baik. akak pikir jadi BBQ je, astaghfirullah. ermmm, gurau je.

      Delete
  5. haha sempat lagi tu nak ym ya kak..

    ReplyDelete
  6. patut tak nampak bayang...eh! :)

    ReplyDelete
  7. amboi...siap berhamba-hamba...patik paham..hahaha

    ReplyDelete
  8. hamba faham maksud tuan hamba sebab hamba juga lebih kurang tuan hamba.. si kecil ini meragam pula sepagi tadi.. hahaha..

    ReplyDelete
  9. sama lah macam saya,.. nak balas jejak blogwalking pun payah gara2 line yang bikin geram slownya.. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. geram kan. gigit kabel internet kang putus pulak.

      Delete
  10. memang frust bila internet macam kura-kura...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kura-kura puns ampai juga di garisan penamat, tapi line tenet nampak gaya tak sampai-sampai

      Delete
  11. psstt: menjawab soalan.. ayah akak orang melaka, mak orang n9.. stoking tu bertukar ganti dengan stoking bola yang lain.. hahaha..

    ReplyDelete
  12. tenet slow erkk
    akk lak sebuk ngan dato ct disini huhuhu
    hurmm tapi x tgk lama punnn
    maluu je huhuh

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?