Ikut Belakang

Wednesday, June 6, 2012

Brutal Solo Molo

Entri ini tiada kena mengena dengan blog Brutal Solo.

Sungguh brutal anak-anak dara kat rumah tu. Macamana entah dorang ni guna spinner ye. Terkejut aku bila benda ni patah. Boleh patah? Tapi yang tukang seletep tu aku la sebab nak spin baju tak boleh, asyik bunyi gedung-gedung-gedung. Dengan benda ni patah-patah macamana dorang guna? Lepas aku seletep nampaknya tempat lain pulak patah. Adeh, takleh jadi ni. Walaupun kongsi mesin basuh ni tapi kalau sama-sama guna, kenalah sama-sama tanggungjawab kan? Sumpah bukan aku yang buat.


Ada jual ke benda ni kat kedai? Kedai mana?
-mestilah kedai barangan elektrik kan?
-mestilah bukan kedai barangan dapur kan?

20 comments:

  1. tukar fully auto je la.. hi hi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tukar fully kang benda lain yg rosak kang. haha

      Delete
  2. ler camna blh jadi camtu..ganas betol la..

    ReplyDelete
  3. Basuh apa sampai boleh tercabut tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu la kakcik. ganas betul. haha

      Delete
  4. mesin basuh manual ye? samalah.. hairan camna boleh patah? kan benda tu lembut.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai ella dan alia. dekat2 nama kita plak.
      sebab lembut sangat boleh patah kan

      Delete
  5. itu da jatuh hukum tukar mesin baru tu~~he~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesin OK lagi, yang spin je patah. hehe

      Delete
  6. kuat sngt spin sampai patah eyh kak..hehe..
    kedai hardware ke cuba pergi kedai2 repair barang letrik kot2 diorang boleh bagi free..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, bagi free tu yg best. haha

      Delete
  7. amboi ganasnya sampai patah lg tapi yg tak tahan siap bertampal lg tu

    dik kat kedai repair brg letrik ada.. cer g cari

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ek? nak kena carik gak tu.

      Delete
  8. akk lebih prefer auto dik .. risau macam nie lah huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kongsi 7 orang kak, entah siapa punya angkara

      Delete
  9. lor....ssmpai patah2 ...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, kena tukar besi atau simen punya.

      Delete
  10. tanya kat kedai barang elektrik.. dorang mesti tau punyalah..

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?