Ikut Belakang

Thursday, June 14, 2012

Super Spontan

 

Terspontan dan ternampak Datuk A. Samad Said dan isteri keluar dari stesen LRT KL Sentral, terus grab dia. Muhahahaha. Bukan senang nak bergambar dengan Datuk A. Samad Said ni. Selalu jugak nampak Datuk lepak kat cafe di KL Sentral tu tapi tak berani nak ganggu. Time ni Datuk terkejut sebab kitorang kejar dia dan meloncat depan dia. Muhahahaha.

Tweet : Entri tergantung ke ni?

36 comments:

  1. saya pun pernah nampak kat kl sentral..tapi takut nak tegur..hehe

    ReplyDelete
  2. wah..bergambar dgn datuk tapi sian datuk
    di pergunakan..yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^_^

      Haha, sebabnya susah nak dapat peluang, jadi kami terjah

      Delete
  3. arghhhhhhhhhhh
    idola gua.jelly jellyyyyyyy
    nak kena pegi kl sentral hari2 ni.haha

    ReplyDelete
  4. jeles cik ina minat sangat datuk A Samad Said.Suka baca tulisan dia. first time cik ina tengok isteri dia.

    ReplyDelete
  5. As salam ell,

    Untungnye dia... Amik autograph x? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam

      tak sempat la kak, lagi pun tak bawak kertas dan pen

      Delete
  6. seronoknyaaaaaaaaaaa jumpe pak samad
    dah lama nak jumpe dia live .. x kesampaian layie ;)

    ReplyDelete
  7. sukalah tu dapat jumpakan... untung ell yerk..

    salam kenal & i followw... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka kak, macam suprise je

      salam kenal and follow jugak

      Delete
  8. Replies
    1. teruja kak. tak dapat digambar keterujaan itu

      Delete
  9. wahh bestnyaa.... pengalaman yang manis tu kan.. kalau saya dapat bergambar sama artis pun otomatik on de spot saya upload kat FB... saja nak tayang ngan semua kawan2... ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, nanti boleh tayang kat anak cucu.

      Delete
  10. kadang2 tak sangka...nk jumpa org popular.
    Berubah tapi masih sihat . Apa petua dia? tak tanya ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat nak tanya, buru-buru nak kejar KTM pulak.
      :)

      Delete
  11. prnh jumpe dia tp malu nk ajak bergambar...hahaha..untung lah kamu ye :D

    ReplyDelete
  12. Woi! JELES okey!


    (tak sabar nak tunggu rambut janggut dan misai uncle bertukar jadi semua puteh... ohsem!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak tunggu rambuat janggut misai uncle putih baru saya nak bergambar dengan uncle

      Delete
  13. muka dia sama je dari dulu. tak berubah. hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. jangut, rambut dan misai putih yg mahal tu

      Delete
  14. amboi k.ell..g to g smile..hehe..eh wife beliau muda lagi kan nampak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, senyum sedekah tu. haha

      a'ah, isteri belaiu muda lagi

      Delete
  15. selamat pagi ell... ceria2 d pagi isnin yaa.. ehehe

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?