Ikut Belakang

Friday, July 6, 2012

Gambar : Bunnies Orang Lain

Sebenarnya kan, hobi (hobi suami) kami dan cita-citanya nak membela bunnies. First, memang la untuk saje-saje buat pet je kan. Tapi disebabkan macam no point bela je (macam kucing), kami tukar plan untuk bela yang baka daging. Muhahahaha.

Guinea pig. Anyone?

 Comel tak bulu dorang yang uish gebus-gebas

 Besar bapak kau

Comelkan black & white ni. Aku pun tak tahu spesis ape bunnies, yang aku tahu 'tahun arnab' je. Sempena itu, kami kahwin tahun bunnies gak (2011) semoga terus beranak pinak banyak. Haha. Eh, gurau je.

 Inilah motif sebenar. MAHA 2010, satey arnab. Yummy

 Boleh bermain dengan bunnies kat dalam nih.

 Separuh dari impian tercapai selow-selow kan? Insya Allah, usaha dan nekad serta do'a.

Kalau korang bela bunnies, dorang akan bertukar jadi rusa pastu. Oh my deer! 
^_^
Saya pun suka daging rusa.

26 comments:

  1. Klu bela arnab ley jdk rusa, sy pun nak belalah. Agak2, rusa ley bt kikah anak tak? Hehehehe...

    ReplyDelete
  2. daging arnab tak pernah rasa lagi.. tapi daging rusa pernah.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, daging rusa memang kerap juga saya makan. arnab baru sekali. :P

      Delete
  3. dowh... ko mkn dging rusa +arnab?? waaa.... aku tak pernha makn pun...

    #camner rasanya ya.. =.=

    ReplyDelete
  4. emm daging arnab sedap... rusa pun ok jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah. kalau makanan, semuanya OK. hehe

      Delete
  5. bela utk makan sndri @ jual daging arnab? @ nk bisnes sate arnab? Wallaaahhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bela makan sendiri je. agak2 tak habis makan, baru jual. hehe

      Delete
  6. bela sbb nak makan dia kerr?


    alaaaa jagnaglah wat camtu..kesian oh arnab dahla comell

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak, memang utk makan pun dorng tu

      Delete
  7. nak membela harus ada masa untuk menjaga...

    ReplyDelete
  8. As salam Ell,

    Wah, nnt boleh buka restoran makanan exotic! Nyum3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa'alaikumsalam

      haha, untuk makan sendiri je kak

      Delete
  9. yana lahir tahun arnab!heheheh..alamak bela arnab boley jadik rusa kaya la gitu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaya, kaya. banyak daging.
      yana ni mesti manja kan sebab tahun arnab :P

      Delete
  10. wah. buat sate banyak banyak tau kak. ihsan nak sikit :)

    ReplyDelete
  11. ngeri deh nak makan sate arnab tuh.,.

    sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish, jangan la ngeri. sedap pe, macam ayam

      Delete
  12. kalau nakal tarik telinga pun tak dengar kata ... boleh sembelih makan terus..

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?