Ikut Belakang

Tuesday, July 31, 2012

Kata-Kata Pelik












gambar ni courtesy of google.


Search Keywords
Entry Pageviews
http://ellnekimura.blogspot.com/
3
ayam di carefour
1
ell emo
1
ell nekimura
1
emo shin chan
1
fotostet kemaluan
1
kuih emo
1
lambuk majalah apo my bedtime story
1
miera liyana
1
teka-teki mos buah nenek
1





















































































































Siapa pulak yang fotostet kemaluan nih
Pastu yang teka teki mos buah nenek - bahasa apa tu?

22 comments:

  1. Replies
    1. macam-macam, adakah aku yg bersalah

      Delete
  2. buah nenek dah tak laku...dalam bahasa swedish...

    ReplyDelete
    Replies
    1. janganla, nanti gua terbayang-bayang...

      Delete
  3. Replies
    1. sepelik imaginasi org yang mencari. haha

      Delete
  4. Hah? Boleh tau ke keywords ni? Kalau uncle tau, uncle tak type tu....

    (haha)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, mane ada uncle. kalau ada, uncle org first sy bagi link...

      Delete
  5. uishh memang pelik
    ekekek macam2 ;))

    ReplyDelete
  6. Fotostat kemaluan buah nenek.
    Tak comelnya jika digabung.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo tak gabung pun tak comel gak

      Delete
  7. As salam El,

    Bila akak blog awak ni pop up malware detection... do something ek.. ni pun akak terus proceed je...

    erkkk..carian ape tu...??

    ReplyDelete
    Replies
    1. as salam kak marya

      ye.

      dorang search dan blog sy bagi link yng ada kena mengena...

      Delete
  8. Replies
    1. hihi, pemikiran macam ni bahaya

      Delete
  9. salah masuk parking la tu... hihihi

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?