Ikut Belakang

Thursday, November 29, 2012

Macam Best

Apakah dugaan di cuaca hujan ini. Selera makan macam apa daaaaa. Asyik nak makan, asyik nak ngunyah je. Hujan kot, sebab tu lah selera besar. Tangki pun makin besar nih...


Oh, nak kongsi filem best yang aku dah tengok banyak kali. Sangat kelakar. Cerita ni bukan baru, dah lama tapi yelah aku yang slowpoke.

 Courtesy of Google

  Courtesy of Google
Dalam ramai-ramai pelakon cerita ni, aku paling suka watak Wendy yang dilakonkan oleh Elizabeth Banks. Kelakar dia ni. Jadi bertambah kelakar bila ada pembantu kedai dia, Janice (Rebel Wilson), gambar bawah.


 Filem macam best yang rasa macam nak tengok,
 gambar semua Courtesy of Google

   




Tak dapat tengok wayang takpe, janji dapat download atau beli DVD puas hati boleh tengok banyak kali sampai muntah ijo.

18 comments:

  1. ujan2 ni nak tgk dvd pun tak mampu dik sbb tido itu lebih bermakna. hahahaha

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. saya pun lebih suka citer lawak tapi yg lain-lain tu nampak macam best jugak,

      Delete
  3. Replies
    1. hihi, tapi dah terlepas tayangan di pawagam

      Delete
  4. Replies
    1. samad pun boleh layan filem ni, buat persediaan. hehe

      Delete
  5. Wow! Panjang senarainya. Saya pun ada jugak. Eh, esok nak bt entri mcm ni jugaklah. Heheheheh!

    ReplyDelete
  6. Kami tengok BRAVE minggu lepas di Astro Best. Best juga tau!

    ReplyDelete
  7. My brother suggested I might likе this wеb ѕite.
    Ηe was tоtally right. Thіѕ pοst tгulу made my
    dаy. You cann't imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!
    Feel free to surf my web site - samsung galaxy note 2

    ReplyDelete
  8. salam ell..hujan2 ni layan movie best jugak..suspen jer tadi, ingatkan ell yg pregnant..haha..

    ReplyDelete
  9. Filem " what to expect when ur expecting' tu mmg best,lawak!

    Filem Rise of the Guardian tu , adik2 saya tgk wayang kelmarin...mereka kata best!

    ReplyDelete
  10. Hola ell yg comel & nakal!

    Lama tak layan cite omputih... ari2 skrg ni dok layan cite melayu je...hehehee

    ReplyDelete
  11. as-salam ell..

    akak pon teringin nk tgk citer what to expect tu..salu tgk iklan kat tv..ada main kt wayang ke citer tu eh?

    ReplyDelete
  12. hehe cerita what to expect when you're expecting tu tengok sampai muntah berpuluh kali pun best jugak. hehee

    ReplyDelete
  13. uncle minat kat R.O Guardians je...

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?