Ikut Belakang

Wednesday, December 5, 2012

Selamat Ulang Tahun

Happy birthday to meeeee~
Selamat Hari Jadi
Selamat Ulang Tahun Kelahiran Yang Ke 17 + 10 = cute and cuddly
Allah Selamatkan Saya.
Ampunkan segala dosa-dosa saya yang bagai buih di lautan.
Ampunkan saya kerana sentiasa khilaf dan lupa.
Kurniakanlah kami kesihatan yang baik,
zuriat yang soleh dan solehah
serta keluarga yang bahagia,
 Selamatkan saya di dunia dan akhirat.
Sejahterakanlah ke atas semua yang mendoakan saya.

 Evolusi eLL drift,
Perubahan deras

Selamat Ulang Tahun Buat Ibu Tercinta 26/11/2012 yang ke 52.
Berkongsi bintang Sagittarius, beza 9 hari je.
Semoga dipanjangkan umur ibuku, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik,
berjaya dan bahagia di dunia dan akhirat. Amin ya Rabbal Alamin.
Barakallah~

21 comments:

  1. Hepi 17 + (eh nape blur je ni ?) birthday eLL.. May Allah bless all ur wishes.. Berkongsi tarikh birthday ibu ell ngan Hubby akak yer..

    ReplyDelete
  2. eeee comel dgn omoknyeeee. semoga panjang umur dan murah rezeki kak ell. muahhcu

    ReplyDelete
  3. woo. selamat hari jd ibuu :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    Moga panjang umoQ ya ---> malas dah nak copy ucapan kat FB, sila kopi sendiri ;)

    selamat sambut ulangtahun juga untuk makcik...moga diberikan kesihatan yg baik & sihat2 saja disamping keluarga & anakanda terchenta ;)

    ReplyDelete
  5. happy besday ell, semoga panjang umo, murah rezeki & sihat sentiasa..

    ReplyDelete
  6. Happy birthday.. =) oh untuk ibu juga.. ehehe.

    ReplyDelete
  7. happy birthday yg ke 27..moga dirahmatiNya ^_^

    ReplyDelete
  8. selamat ulangtahun eLL & ibu, moga usiamu sentiasa diberkati Allah, Amin

    ReplyDelete
  9. selamat ulangtahun kelahiran buat kamu dan ibu kamu

    moga sentiasa mendapat keberkatan dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  10. selamat ulangtahun dear ..
    semoga segala doa dan harapan menjadi kenyataan !
    wahh ibu ell muda layie
    baru 52 tahun !
    eppy bday juga buat ibunda ell ;)

    ReplyDelete
  11. Just blog walking sesat sini. Apa2 pun selamat hari jadi. Semoga panjang umur & murah rezeki.

    ReplyDelete
  12. happy birthday to both you and your mom. wishing you two good health, happiness and success in many, many years to come. :) :) :)

    ReplyDelete
  13. hpy belated day..May Allah bless u..kirim slm ibu juga.. :)

    ReplyDelete
  14. Happy belated birthday!!!!

    Muda lagi...
    Belum 3 series ...

    Hihihi

    ReplyDelete
  15. Selamat ulantahun kelahiran ye :)

    ReplyDelete
  16. epy belated birthday. KA singgah baca dlm cuti2 mesia ni

    ReplyDelete
  17. As salam wbt Ell,

    Happy belated birthday dear... Barakallahufik... :)

    Evolusi tu lebih nampak ceria & berseri-seri lah :)) Jujur ni! :)

    ReplyDelete
  18. selamat ulang tahun kelahiran. semoga semuanya dipermudahkan dan baik-baik sahaja dalam lindungan-Nya..

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?