Ikut Belakang

Monday, May 20, 2013

Bukan Salah Ibu Mengandung

Bangun tido hari ni tetiba sakit leher pulak.
Salah leher @ salah urat @ salah bantal?
Leher siapa, urat siapa, bantal siapa pulak yang aku guna untuk tido semalam?
Rasanya tak salah ambil 'barang' siapa-siapa pun. Semuanya hak sendiri. Haha.
Pagi-pagi dah bau minyak angin, selain bau minyak zaitun, errr minyak zaitun ada bau ke.



 Disebabkan hb low.
#Doktor kata tak bagus ambil banyak kerang.
Lagi bagus kalau makan banyak bayam-boleh jadi kuat macam Popeye.
 
Tapi pernah terbaca, kalau hb low di awalnya, dah masuk T3 nanti insya allah semuanya akan OK. Dan yang bagusnya, memang hb dah naik. Yeay.
Baby juga sihat, 28w = 1.6kg. Doktor menjerit sebab errr dia cakap baby tembam~

8 comments:

  1. moga Ell dan baby sihat dan kuat.. insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. Wife saya dah 30 weeks...So awak punya due date ngam ngam hari raya lah ye? :)

    Hb low masa pregnancy mmg usually iron deficiency ...betul tu, terlalu selalu makan kerang pun tak bagus..in fact, risau keracunan salmonella, in case tak dibasuh betul2 kerang tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. 28weeks masa 8/5 doc. skrg dah 30 weeks kot. due 25/7/13...

      Delete
  3. dah kena minum air gula ke belum? huhu

    ReplyDelete
  4. Mcm tajuk n3 KA smlm. Moga dpermudahkan yer

    ReplyDelete
  5. moga dipermudahkan segalanya ye :)

    ReplyDelete
  6. amboi pregnen tak gtau pon. *merajuk*

    ReplyDelete

Sharing is Caring,
Comment is Romance,
EH?